Om oss

hva er utelykke Hesteopplevelser?

Utelykke skreddersyr hesteopplevelser for en eller flere personer.

Om man bare vil ri, eller bli med på stell/sale opp hesten. Være med på fôring og stallarbeid om det er av interesse. Og man kan hilse på og kose med de andre dyrene våre om man ønsker ta med hele familien. Vårt tilbud passer både for barn og voksne.

Vi rir mest på tur, men kan også undervise på utebane. Pris varierer fra hva man ønsker å gjøre her og hva man vil lære og oppleve.

Ta gjerne kontakt på melding via siden her eller på telefon for din tilpassede hesteopplevelse

Vi er en fin liten gjeng

mari

Det er jeg som er daglig leder og har hovedansvaret for det som foregår hos Utelykke.

Jeg har jobbet mange år i barnehage og andre institusjoner som skole, SFO og omsorgsboliger.

Har fagbrev som Barne – og ungdomsarbeider.

Har holdt på med hest siden jeg var ungdom og

eid hester i over 15 år. 

Jeg har jobbet et år på Langedrag med alle husdyrene der og det var da jeg oppdaget hvor spennende og menningsfyllt det er å jobbe med relasjonen mellom mennesker og dyr. Senere tok jeg kurs i Dyreassisterte intervensjoner som er utdanning innen bruk av dyr i helsefremmende arbeid, både innenfor fysisk og psykisk helse.

kim

Er min samboer og har også egen bedrift. Han jobber som trefeller i Krattkaren trepleie og vintersesongen i Kongsberg skisenter. Han hjelper til med alt som trengs her - enten det er nye byggeprosjekter, dyrestell, vedlikehold eller som kollega på Utelykke sine oppdrag både hjemme og når vi reiser ut på arrangement.

sunniva

Mari sin datter på 14 år. Hun har skikkelig hestedilla og hjelper mye til med alle hestene og kaninene. Det er hun som trener kaninhopping og er ofte med på det som skjer hos Utelykke.

felix

Mari sin sønn på 12 år. Han liker best å ri på Prins hvis han skal ri, men foretrekker hestekreftene i crossykkelen sin. Han er veldig glad i geitene. Den ene geita vår har han oppkalt etter seg selv, Xilef - som er Felix baklengs.

saga

Kim sin datter på 17 år. Hun er en flink og tøff hestejente som rir de største hestene våre.

Hun er gjerne med og jobber for Utelykke og er en dyktig fotograf som tar mange av de flotte bildene våre. 

tula

Kim sin datter på 13 år. Hønene er hennes favoritt og tar gjerne ansvaret i hønsegården når vi har besøk her. Hun vet hva alle hønene heter og viser deg hvordan du løfter opp en høne.